2019年1月27日 星期日

国际频道: 加拿大驻华大使麦家廉在特鲁多要求下辞职

国际频道
国际新闻 
加拿大驻华大使麦家廉在特鲁多要求下辞职
Jan 27th 2019, 00:00, by 人民网

人民网渥太华1月26日电(记者吴云)加拿大驻华大使麦家廉在特鲁多的要求下辞任驻华大使。特鲁多在今天发布的声明中说,昨天晚上(25日)"我要求并接受加拿大驻华大使麦家廉辞职"。根据特鲁多的声明,麦家廉的辞职"立即生效",加拿大驻华大使馆副馆长将在中国以"代办"身份代表加拿大。

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言