2019年1月25日 星期五

国际频道: 接炸弹恐吓 德警截停高速列车疏散乘客

国际频道
国际新闻 
接炸弹恐吓 德警截停高速列车疏散乘客
Jan 26th 2019, 00:00, by 人民网

人民网讯 据联合早报网报道,德国警方25日接到炸弹恐吓电话,紧急截停经过法兰克福的一趟高速列车,疏散了500名乘客。

报道说,这趟列车从苏黎世出发,原定开往基尔(Kiel)。

警方过后对列车车厢进行了搜查。在现场的一名官员表示,警方调查行动已经结束,未发现爆炸物。(老任)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言